El meu nom es Mireia Parera i Farràs, Restauradora de mobles antics i apasionada del mon de la decoració i del disseny, amb capacitat per donar idees, gestionar i organitzar.

Vaig començar en el món de la Restauració de mobles l’any 2002 per casualitat i desde aleshores no he parat. Vaig fer un curs inicial i intensiu a l’escola de ceràmica de La Bisbal de l’Empordà. Vaig continuar en l’escola CAN XATARRA. L’any següent un curs d’acabats del moble a l’escola EPSAR. En veure que hi havien molts temes diferents a escollir i tècniques per a aprendre vaig fer també un curs de reixeta teixida a mà i un curs de daurats (a l’aigua i al mixtió), els dos a l’escola ERA (Associació d’Amics de les Antiguitats).

A part de l’estudi del mobiliari i la seva restauració i cada vegada amb més interés i entusiasme per la decoración  vaig fer un curs a distància d’un any de disseny d’interiors a la Universitat San Jorge de Saragossa (2.016).

Vaig montar l’any 2.003 el meu primer taller de restauració de mobles (R&R) a Barcelona (barri de Sant Pere) i a l’any 2.005 em vaig traslladar a Sabadell (ciutat a on visc) creant l’actual botiga-taller anomenada LA MANSARDA DEL MOBLE.

Amb tots aquests anys el que més em satisfà, a part de tot l’aprenentatge que he viscut, es veure com la gent valora aquest ofici i sobretot en gaudeix.

Mireia Parera i Farràs

Restauradora de mobles antics

Cada Restauració i projecte és únic, un nou repte i finalment una satisfacció per a mi veient com en gaudeix el client. Per a mi es molt important el fet de sentir-se a gust dins d’un espai i fer sentir bé a la gent.

Aquest lloc web utilitza cookies per que tingueu millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies